V rámci účasti na konferenci je možné uhradit si obědy na pátek 10.6.2016 a sobotu 11.6.2016.

Obědy budou podávány v restauraci hotelu Thermal po oba dny od 11:00 - 15:00, a to na základě předem zakoupené stravenky, kterou je nutné předložit obsluze v restauraci hotelu Thermal.

Obědové menu

Pátek 10.6.2016


Polévka
Jemný hráškový krém s karotkovými chipsy

 

Hlavní chod
Karlovarská krůtí roláda s brokolicovou pěnou

 

Dezert
Tiramisu s jahodovou klevelou

 

Nápoj
pivo, víno, nealko

 

Cena menu: 350 Kč

Sobota 11.6.2016


Polévka
Kuřecí vývar s masem, restovanou zeleninou a tarhoňou

 

Hlavní chod
Vepřové karé sous-vide na pomerančích s farmářským bramborem

 

Dezert
Lívanečky se sladkým creme fraiche

 

Nápoj
pivo, víno, nealko

 

Cena menu: 350 Kč

Platební podmínky:


Platbu za obědy je nutné uhradit v plné výši před začátkem konference. V případě, že tyto služby budou objednány, ale neuhrazeny do 3.6.2016, budou automaticky zrušeny bez vyrozumění.

 

Od 4.6.2016 si bude možné obědy dokoupit jen na registrační přepážce konference.